Pazartesi, Mayıs 28, 2007

SEÇİM SEZONU ama bu seferki bloglar için !!


Mutfakta Zen'de okur okumaz hem-men doğruca oy kullanmaya gittim !!

Mesele şudur... Bloggers Choice Awards sitesi tüm dünyada değişik kategorilerdeki bloglar içinde bir yarışma yapıyor. Bunların içinde de Türkiye'den Mutfakta Zen Foreign Language (yabancı dil) kategorisinde aday. Ayrıca Zen in the kitchen olarak en iyi yiyecek kategorisinde de aday.Yogurtland de aynı kategoride.



Sonra Berceste'yi gördüm ve sonra da ben Devletşah'ı aday gösterdim ! Keşke Devletşah'ın da ingilizcesi olsaydı da o da en iyi Food blogları arasında aday olsaydı!

Aslında yabancı bloglara baktım da, güzelleri var tabii ama bizim adaylarımız da çok başarılı duruyorlar! Bence Türkler bu blog olayında, hele de ev hanımlarımız yemek ve diğer hobi bloglarında kendilerini aşmışlar !

Lütfen siz de girin ve de çok kolay olan üye olma işlemini yaptıktan sonra hemen oyunuzu bizimkilere de kullanın!

Herkese Sevgiler !

7 yorum:

Berceste dedi ki...

Merhaba ben de seni ziyarete geldim. Bakü'yü ziyaret etmiş, çok sevmiştim. Yaşlı bir amca, sen Türkseen, ben Türkeeem, bütün Türkiye Türkleri'ne benden selam götüreen demiş, beni ağlatmıştı! İstanbul'a benden çok selam. Görüşmek Dileği ile...

LaMa dedi ki...

Yorumunu okur okumaz agzim kulaklarimda kostum geldim ziyaretine arkadasim:)
ben de bu blog secimlerine katildim, hatta portakal agacini da aday gosterdim aklinda bulunsun,
Gorusmek uzere!

Devletsah dedi ki...

Ceylancığım;

Beni böyle bir ödüle layık gördüğün için teşekkür ederim. Çok klişe olacak ama düşünmüş olman bile kâfi...

Yasemin dedi ki...

selamm bende geldim :) haha bide aday oldum :) yasasin turk bloglarinin kardesligi :) tamda secim doneminde iyi propaganda havamizdayiz :P


http://yaseminmutfakta.blogspot.com

daimamutfak dedi ki...

Sevgili Ceylan yazılara devam ediyor,duyarlı davranıp blok destekleme olayına katılıyor ve geziyorsun ohhhh sefanız olsun,Bloguna uğradım hayırlı haber varmı bakayım diye.Bu arada da mesaj bırakmak istedim.Sevgilerle oğlunu öptüm..

Tijen dedi ki...

Ceylan'cığım,
Bence sen de aday olmalısın, bizler için bu kadar çaba gösterdin. Hepimiz kendi yaşamlarımızdan bir şeyler paylaşıyoruz bu dünyada, bence zaman ayırıp emek veren herkes adaylığı hak ediyor. Ne dersin?
Çok teşekkürler ayrıca tatlı dostluğun için.
Tijen

Ceylan dedi ki...

Berceste,
HOŞGELDİN, sefalar getirdin valla! Çok sevindim bu tanışıklığa, şimdi girip girip sitendeki yazılarla anılarımı tazelemekteyim! Bakü'ye neden gelmiştin acaba? Çok şekermiş Azeri amca. Azerbaycan'dan çok farklı tecrübelerle dönen oluyor, seninkinin böyle tatlı olmasına sevindim!

*
Lama,
Sen de ziyarete hoşgeldin, biz Azeri çayı ikram etmişimdir inşallah!! Derhal diğer bloglara da oy verdim zaten..siteni keşfe devam ediyorum, kaybolursam sana yolu soracağım:)

*

Devletşahcığım,
Bir kaç blog var bu işte öncü, sen de onlardan birisin. Bize güzel örnek oluyorsunuz, ve de hayatımıza bambaşka renk katıyorsunuz. İyi ki varsın-ız!

*
Yasemin, hem-men oyumu verdim, siteni gezdim, tanıştığımıza pek memnun oldum! Bu blog işinin ucu-bucağı yokmuş, TV kumandası bu duruma çok bozuluyoooo!

*
Neriman Hanım Selamlar!
Arasıra sessizce ziyaret ediyorum ve yeni marifetlerinizi zevkle takip ediyorum. Güzel mesajlarınız için çok teşekkürler. Her an beklemedeyiz biz de. Bir süre sesim çıkmazsa anlarsınız durumu !

*
Tijen Hanım Merhabalar!
Devletşah'a dediğim gibi bence sizler bu işin önderlerisiniz. Sizi zaten yıllardır hem kitaplarınızdan, hem de eski e-grubunuzdan zevkle, keyifle takipteyim! Blogunuzdaki paylaşımlarınız, fotoğraflarınız ve bizlere verdiğiniz mesajlarla sizin yeriniz gerçekten başka. Birikimlerinizi ve halen oluşturduğunuz çok çeşitli fikirlerinizi bizimle böyle bir ortamda paylaştığınız için aslında çok şanslıyız! Gerçekten bu blog işini, bu sebeplerden, o kadar çok sevdim ki ! Ben blogumu ilk açtığımda, ilk gelen mesajlardan biri sizdendi! Gecenin bir kör saatinde, Bakü'deki odamda yerimde duramadım heyecandan! Eşimi uyandırıp " Tijen İnaltong bloguma mesaj yazmış, inanamıyorum" diye zıplattım onu da yerinden!!

Neyse, çok uzattım! Şunu diyeceğim ki bence herkes aday olmamalı!! Bunu gerçekten sizin gibi yapabilenler olmalı, biz de bunca zamandır bu blogların keyfini sürenler olarak destek olmalıyız.

Gerçi buradaki oylama aslında o kadar da önemli değil, önemli olan bloglar sayesindeki dostluğumuz ve güzel paylaşımlarımızın devamı elbette. Ama olsun, bunun sayesinde kendimize yeni bir "baharat" yaratmışız, ne güzel !

Herkese sevgiler!