Cuma, Ekim 17, 2008

Ne hayal ediyorum?

Kaz Daglari, Manici Kasri (http://www.manicikasri.com/)



Esim bazen sorar, gelecekle ilgili hayalimiz planimiz nedir??


Ben fazlasiyla bugunle mesgul oldugumdan bu sorudan kacarim ! Fazla gercekciyim sanirim hayal kurarken bile kendime engeller yaratirim!


Halbuki soyle bir hayalim var ! Bir gun, Asos-Kazdagi civarlarinda bir otelimiz olsun, su butik otel dediklerinden, kucuk ama bizim olsun. Hersey ozel olsun, kahvalti, peynirler, ekmekler, otlar, baharatlar, saraplar....hepsini orada kendimiz yapalim, her ogun bir ziyafet ama gurme bir ziyafet olsun. Odalarin hepsi ozel ve baska baska olsun...


Biz orada yemek dersleri verelim (bir sefle tabii), ayrica sarap, zeytinyag, vs vs konularda da seminerler yapalim. Yaz-kis acik olsun, hep orada yasayalim ama Istanbul`a da bir feribot mesafesinde olalim...olalim ki oglanlar arkadaslarini filan alip haftasonlari bize gelsin.


Gercekci Ceylan hemen devereye giriyor: ama zaten boyle oteller var, bunu coktan yaptilar, otel dedigin kolay mi oyle, yaz-kis acik olacak, bayram-seyran-haftasonu calisacaksin, Istanbul`dan arkadaslarindan kopacakasin, hem cocuklar ne olacak???????
Sonra memleketin dunyanin haline bak, ekonomiler, ulkeler batiyor, teror ulkeyi bolucem diye ugrasiyor, bir suru kotu insan biraraya gelmis bu guzel vatan nasil batirilir diye ugrasiyor....OOOOO sen de ne diyorsun?


Otur kizim Ceylan, isine devam et, hayalleri bir kenara birak, 2009 butcesini hazirlamaya bak !! Hadiiii gec kaliyorsunnnnn!!

7 yorum:

Delfina ; dedi ki...

Çok güzel bir hayal ama bu Ceylan...İnşallah olur,herşey mümkün bu hayatta,istedikten sonra...

Ceylan dedi ki...

Delfina, haklisin sanirim kilit nokta geeerceeekten istemekte. Yani gonulden isteyip de engelleri asmaya hazir olmakta. Bir de herseyin bir zamani var, galiba hayaller icin de oyle...mi yoksa yine bu da ertelemeye girip de hemencik bunu da mi oteledim???

pelin dedi ki...

ceylancım hoşgeldin

hayat dedi ki...

Sevgili Ceylan, Bütün hayallarinin gerçekleşmesini diliyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

Idilmidil dedi ki...

ceylan inanamiyorum benimde seninkine cok benzer bir hayalim var. hatta esime fiyatlar uygunken bir yer alalim diyorum ege taraflarinda ama ikna edemedim onu henüz. biz türklerin imaji maalesef cok iyi degil avrupada. o güney fransa diyor. yani ben kazanirsam seninle rakip olucaz.
sevgiler naz

Ceylan dedi ki...

Sevgili Pelin, cok cok tesekkurler!

Sevgili Naz,
Yaaa iste biliyordum zaten!! Bu yuzden niyetlenmiyorum bu ise !!!! Saka saka, insallah ikimiz de yapariz, hatta komsu oluruz, birbirimize destek veririz, nasilsa kucuk olacak oteller, hepimize musteri duser, di mi ama??? Guney Fransa da supermis tabii neden olmasin? Ya da Italya mesela. Ancak ben buralari bir daha birakip gitmek istermiyim bilmiyorum. Neyse daha cok vakit var nasilsa!

sadi tekin dedi ki...

selam iadeyi ziyaret yaptım ben de :) kazdağları demişken şuraya bi bakın http://www.cakalini.com