Pazar, Şubat 18, 2007

Subatta yaz...Dubai


Subat ayinda yaz yasamak isteyenler icin nefis bir yermis Dubai! Arapların medarı-iftiharı bu sehirde kücük amerika-ingiltere-singapur, vs vs hersey birarada sanki..


Benim yaklaşık 6 aylık hamile olmam, Mert'in tipik bir 2.5 yaşında hemde hafiften (?) "difficult child" olması ve de üstüne bir de onu 2.gün hasta etmemiz bize bir sürü dersler verdi! Örneğin, alışveriş edebilmek için çocuklara başka çözümler bulmak, nezle bir çocuğu soğuk bir denizin yanında masumca oynayabileceğine inanmamak gibi!!!

Yine de Mert'le olan bu ilk yurtdışı seyahatinden çok keyif aldık. Mertoş da çok mutluydu, sürekli "bu ne, neden, nerede, nereye gidiyoruz, burda kim yaşıyor, ne yapıyoo" soruları ile bizi sorguya çekiyordu. Sanırım o da yurtdışında gezmeyi sevdi bizim gibi..en çok da nefis oyuncakcıları tabii!

Şehre yeni taşınan Volkan ve Lesley ise hallerinden çok memnundu..Kazakistan ve Azerbaycan'dan sonra, gerçekten Dubai ilaç gibi gelmiş duruyordu. Aydan, Dubai'nin tüm nimetlerinden faydalanıyor, özellikle de yeni ciplerindeki DVD player gerçekten hayat kurtarıcı bir olaydı ! Yeni aldıkları ev de bir harika, umarım ve sanıyorum ki orada çok çok mutlu olacaklar, biz de onları sık sık ziyaret edebiliriz inşallah!
Yandaki resimde Noodle House'da son akşam yemek yerken...Wagamama gibi bir atmosferde nefis uzakdoğu yemekleri yedik !Mert ortamı çok gürültülü bulsa da, allahtan heryerde bir çeşit pilav-makarna bulabiliyorduk da karnı biraz yemek görüyordu!
Tabii Mert'i esas hasta ettiğimiz an, yaklaşık 15derecelik denize nezle-nezle girmesi idi..bir de tam da denize girdiğinde cırcır olduğunu öğrenmemiz, canım Hilton otelinin duşlarında pek de turistik olmayan görüntüler bırakmamıza neden oldu maalesef! Bir daha bizi almayabilirler oraya!
İnşallah Müeller ailesini yakında tekrar görürüz ve sanırım şimdi 6 kişi olan grubumuz, bir sonrakinde 8 kişi olacak !
Bir sonraki post'a kadar hoşçakalın!

7 yorum:

Ceylan dedi ki...

comment denemesi !

Unknown dedi ki...

Merhaba Ceylan... Ebru Gundesin Alaturkada dedigi gibi "Leziz" olmus. Tebrikler.

Ilk ziyaretci olmanin hediyesini isterim.

Ceylan dedi ki...

sanırım hediye olarak hem blog hem pasta borçlandım!!! Tabii Remzi Bey, sitenin ilk ziyaretçisi çok kıymetlidir efendim!

Adsız dedi ki...

Ceyceycim,
Blog'un harika olmus. Tabi bunda harika bir kocanin da olmasinin etkisi vardir. Icerigi ve dizayni begendim. Umarim yakinda daha da gelistirirsin.
KO

GUNER dedi ki...

Kızım,
Çok Yahşii olmuş.
Eline sağlık.
Takip edeceğiz.
Öpücükler,
Annen, Baban

GUNER dedi ki...

Kızım,
Eline sağlık.
Çok Yahşii olmuş.
Takip edeceğiz.
Öpücükler,
Annen, Baban

Adsız dedi ki...

Kızım,
Eline Sağlık.
Çok Yahşii olmuş.
Takip edeceğiz.
Öpücükler,
Annen, Baban