Pazartesi, Nisan 16, 2007

Aaaah İstanbul !! ISTANBUL VE BAHAR..



İSTANBUL GÜNLERİMİZ BAŞLADI...soluğu hemen elbette boğazda aldık ! Erguvanları, boğazı ve balığı tatmadan İstanbul'a geldiğimizi hissedemezdik!!

Bahar çok güzel bir şekilde gelmiş buraya..biliyorum su sıkıntısı durumları var ama bu baharı görmek, çiçekleri ve sıcak havayı hissetmek insana nasıl mutluluk veriyor anlatamam ! Demek ki ben cidden iskandinav ülkelerinde filan yaşayamazmışım!!


Mert sürekli yollarda giderken "anne ağaçlara bak ne kadar da güzeller" diyip duruyor..şimdiden bir doğa aşığı daha yetiştiriyoruz çok şükür !



Henüz listedeki sadece Boğaz'da balık keyfi aşamasındayız..bu hafta azimliyim, listeden birşeylere başlayacağım..







Bana önerilerinizi yazmaya devam edin lütfen..İstanbul sadece benim hazırladığım listeden ibaret değil tabii ve benim vaktim şimdilik yetmeyecek kesin !!





Buarada gitmeden bir gün önce bakıcı ablamız Lale'nin doğumgünüydü. Ona romantik bir pasta hazırladık. Her zamanki tariften (yani içi muzlu kremalı, keki de çikolatalı) ama bu sefer kalpler ve gümüş şekerlerle süsledik.

Yazının kapanışını hiç olmazsa bir pasta ile yapayım dedim!



Şimdilik bu kadar, gezdikçe-yedikçe yazacağım, tam teşkilatlı kameramanız, İstanbul'dan size bildirmeye devam edecek. Yemek pişirmeye biraz ara vereceğim ama biraz da çocuklarla ilgili aklımdaki yazıları yazacağım. Yani size faydalı çocuk kitaplarından ve ikinci çocuk "olayından" bahsedeceğim biraz !


Çoook çok sevgiler !

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Pasta muhteşem görünüyor. Ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

Türkiye'ye ve İstanbul'a hoşgeldiniz. Umarım listenizdeki herşeyi gönlünüzce yaparsınız. İyi tatiller:)

Sevgiler.

aslı dedi ki...

Ceylan'cım sonunda vatanına döndün,hoş geldin ...dönüşün muhteşem olmuş pastan harika olmuş inşallah bebiş acele etmezde her şey gönlünce olur çok çok öpüyorum hepinizi sevgiler ve selamlar....

Adsız dedi ki...

Ceylos,
Seni simdiden cok ozledim. Umarim Istanbulun tadini Yigit bebek gelemden iyice cikaririsin. Kendinize iyi bakin
Ceren

Tijen dedi ki...

Ceylan tadını çıkar İstanbul'un. Bol bol gez. Güzel havalar takip etsin seni.
Tijen

daimamutfak dedi ki...

Ceylan'CIĞIM HOŞGELDİN.İyi tatiller dilerim.neriman